eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.misc.budowaniepłyta indukcyjna › Re: płyta indukcyjna
  • X-Received: by 2002:aca:5106:: with SMTP id f6mr3336726oib.69.1565737583483; Tue, 13
    Aug 2019 16:06:23 -0700 (PDT)
    X-Received: by 2002:aca:5106:: with SMTP id f6mr3336726oib.69.1565737583483; Tue, 13
    Aug 2019 16:06:23 -0700 (PDT)
    Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!newsfeed.pionier.net.pl!2.eu.feeder.erj
    e.net!4.us.feeder.erje.net!feeder.erje.net!weretis.net!feeder6.news.weretis.net
    !feeder.usenetexpress.com!feeder-in1.iad1.usenetexpress.com!border1.nntp.dca1.g
    iganews.com!border2.nntp.dca1.giganews.com!nntp.giganews.com!b26no6544419qtq.0!
    news-out.google.com!d29ni1373qtg.1!nntp.google.com!b26no6544415qtq.0!postnews.g
    oogle.com!glegroupsg2000goo.googlegroups.com!not-for-mail
    Newsgroups: pl.misc.budowanie
    Date: Tue, 13 Aug 2019 16:06:23 -0700 (PDT)
    In-Reply-To: <5d5328a0$0$17362$65785112@news.neostrada.pl>
    Complaints-To: g...@g...com
    Injection-Info: glegroupsg2000goo.googlegroups.com; posting-host=46.112.74.211;
    posting-account=WKCfJQoAAABGeHkoWcAFup86Q28I2YKQ
    NNTP-Posting-Host: 46.112.74.211
    References: <5d524e5c$0$537$65785112@news.neostrada.pl>
    <0...@g...com>
    <qitthr$b10$1@news.icm.edu.pl>
    <b...@g...com>
    <d...@g...com>
    <qiu7nl$bo1$1@dont-email.me> <qiv35m$fmr$1@dont-email.me>
    <5d5311d6$0$31429$426a74cc@news.free.fr>
    <9...@g...com>
    <5d531697$0$31429$426a74cc@news.free.fr>
    <5d5328a0$0$17362$65785112@news.neostrada.pl>
    User-Agent: G2/1.0
    MIME-Version: 1.0
    Message-ID: <3...@g...com>
    Subject: Re: płyta indukcyjna
    From: Zenek Kapelinder <4...@g...com>
    Injection-Date: Tue, 13 Aug 2019 23:06:23 +0000
    Content-Type: text/plain; charset="UTF-8"
    Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
    Lines: 8
    Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.misc.budowanie:554825
    [ ukryj nagłówki ]

    Znam zawodowego kucharza. Ma w domu kuchnie na gaz ale piekarnik ma elektryczny.
    Spytalem go po co taka kombinacja i czy nie lepiej by bylo jak by mial indukcje.
    Odpowiedzial ze w gotowaniu i smarzeniu jest zawodowcem i jak tak ma jak ma to znaczy
    ze jest to najlepsza dostepna opcja. Mowil jeszcze ze bigos zeby byl bigosem to
    minimum 10 dni trzeba go robic a kotlety mielone maja sie prozyc co najmniej 5
    godzin. Jak kiedys uslyszal ze zaczalem robic jedzenie w wolnowarze to stwierdzil ze
    jest szansa ze na ludzi wyjde. Ale jak on zrobi kotleta mielonego to koniecznie
    widelcem trzeba go jesc bo jak by jesc reka to palce sie odgryzie.

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1