eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.misc.budowanieZamknięcie kuchni › Re: Zamknięcie kuchni
  • X-Received: by 2002:aca:d607:: with SMTP id n7mr86040oig.1.1544414687449; Sun, 09 Dec
    2018 20:04:47 -0800 (PST)
    X-Received: by 2002:aca:d607:: with SMTP id n7mr86040oig.1.1544414687449; Sun, 09 Dec
    2018 20:04:47 -0800 (PST)
    Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!newsfeed.pionier.net.pl!2.eu.feeder.erj
    e.net!4.us.feeder.erje.net!feeder.erje.net!weretis.net!feeder6.news.weretis.net
    !feeder.usenetexpress.com!feeder-in1.iad1.usenetexpress.com!border1.nntp.dca1.g
    iganews.com!border2.nntp.dca1.giganews.com!nntp.giganews.com!q69no397469itb.0!n
    ews-out.google.com!v71ni430ita.0!nntp.google.com!k10no396848itk.0!postnews.goog
    le.com!glegroupsg2000goo.googlegroups.com!not-for-mail
    Newsgroups: pl.misc.budowanie
    Date: Sun, 9 Dec 2018 20:04:47 -0800 (PST)
    In-Reply-To: <c...@g...com>
    Complaints-To: g...@g...com
    Injection-Info: glegroupsg2000goo.googlegroups.com; posting-host=24.77.139.122;
    posting-account=jnRHMAoAAACB5EawItMhNTZMy_yOF2XE
    NNTP-Posting-Host: 24.77.139.122
    References: <r1uteew9khhe$.2024ub9qqqzr.dlg@40tude.net>
    <4...@g...com>
    <wen2b5n0jirg.17rep7rbefx7o$.dlg@40tude.net>
    <a...@g...com>
    <9sr2hl88r37w$.1jk0qiysq4eo0.dlg@40tude.net>
    <3...@g...com>
    <c...@g...com>
    User-Agent: G2/1.0
    MIME-Version: 1.0
    Message-ID: <f...@g...com>
    Subject: Re: Zamknięcie kuchni
    From: s...@g...com
    Injection-Date: Mon, 10 Dec 2018 04:04:47 +0000
    Content-Type: text/plain; charset="UTF-8"
    Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
    Lines: 11
    Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.misc.budowanie:547986
    [ ukryj nagłówki ]

    W dniu niedziela, 9 grudnia 2018 05:32:10 UTC-6 użytkownik sk napisał:
    > W dniu piątek, 7 grudnia 2018 22:50:57 UTC+1 użytkownik s...@g...com napisał:
    > Dym z zapalki przy wlaczonym okapie/wentylacji powinien elegancko zdazac do tegoz
    odciagu. Nawet spoza obszaru kuchenki.
    >
    > Pod warunkiem, że kucharz stoi nieruchomo w czasie badania.

    Pod warunkiem ze uzywa sie zapalek kominiarskich. A jak ciag wywietrznika jest tak
    slaby ze ruch kucharza go zakloca to znaczy ze zapachy beda na reszte domu sie
    rozprzestrzeniac. Co nalezalo zbadac wiec wynik jest.

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1