eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.rec.ogrodyProdukcja chrzanu - pasteryzować?Produkcja chrzanu - pasteryzować?
  • Data: 2010-10-04 08:48:43
    Temat: Produkcja chrzanu - pasteryzować?
    Od: Lisciasty <l...@p...pl> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    Jako, że syfiarze mieniący się producentami chrzanu fałszują go
    nagminnie mlekiem w proszku, postanowiłem przerobić nieco surowca i
    zapakować go w słoiki. Pytanie czy chrzan+sok z cytryny wystarczy, czy
    dodawać coś jeszcze? Słoiki pasteryzować czy ino zakręcić i w chłód
    postawić?

    Pozdrawiam,
    L.

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1