eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.misc.budowanieJak nie zasyfić kuchni czyli przetwory w pomieszczeniu gospodarczym.Re: Jak nie zasyfić kuchni czyli przetwory w pomieszczeniu gospodarczym.
  • Data: 2012-01-12 09:44:39
    Temat: Re: Jak nie zasyfić kuchni czyli przetwory w pomieszczeniu gospodarczym.
    Od: "Kris" <k...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    >Użytkownik "Robert G" napisał w wiadomości grup
    >dyskusyjnych:jem4m7$q5a$...@i...gazeta.pl...

    >Tylko jak rozwiązać załadunek opału do takiego silosa?,

    Prosto i w miarę tanio;)
    http://www.lagbud.pl/galeria/tasmociagi.html


    > No i konstrukcję budynku trzeba przewidzieć pod takie obciążenie - w końcu
    > pięć ton dodatkowo na strych to trochę jest :-)

    Trochę jest ale nie żadna tragedia. Jeden piec kaflowy pewnie z tonę waży a
    starszych blokach nieraz dwa trzy na mieszkanie są i stropy drewniane;)


Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1