-
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!newsfeed2.atman.pl!newsfeed.atman.pl!.P
OSTED!not-for-mail
From: Maniek4 <r...@s...won>
Newsgroups: pl.misc.budowanie
Subject: Re: Okapy
Date: Mon, 10 Nov 2014 13:56:17 +0100
Organization: ATMAN - ATM S.A.
Lines: 18
Message-ID: <m3qclf$1vc$2@node1.news.atman.pl>
References: <54593469$0$12621$65785112@news.neostrada.pl>
<1uz2h1790nes2$.1589ttyogzx4$.dlg@40tude.net> <v...@m...org>
<nanc8sbap6xf$.yqbcvzyf25h5.dlg@40tude.net> <1x9oyki3621k3$.dlg@myjk.org>
<1...@4...net> <h...@m...org>
<m3qcgg$1vc$1@node1.news.atman.pl>
Reply-To: r...@s...won
NNTP-Posting-Host: apn-95-41-80-170.dynamic.gprs.plus.pl
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=UTF-8; format=flowed
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: node1.news.atman.pl 1415624176 2028 95.41.80.170 (10 Nov 2014 12:56:16 GMT)
X-Complaints-To: u...@a...pl
NNTP-Posting-Date: Mon, 10 Nov 2014 12:56:16 +0000 (UTC)
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.3; WOW64; rv:24.0) Gecko/20100101
Thunderbird/24.6.0
In-Reply-To: <m3qcgg$1vc$1@node1.news.atman.pl>
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.misc.budowanie:493444
[ ukryj nagłówki ]W dniu 2014-11-10 13:53, Maniek4 pisze:
> W dniu 2014-11-09 10:20, Myjk pisze:
>
>> Wartości są śmieszne i niewarte nawet rozpatrywania. Smażenie ryby
>> trwa nie
>> dłużej jak 15 minut, gotowanie rosołu (a zapach gotowanego mięsa,
>> szczególnie w pierwszej fazie, przyprawia mnie o mdłości) też zabiera nie
>> wiecej jak godzinę (szczególnie w szybkowarze). Ogólnie przygotowanie
>> potraw nie zajmuje więcej czasu jak 2h dziennie.
>
> Dolicz jeszcze studzenie gara przez ped powietrza zasysanego do
> szczeliny manipulancie.
>
> Pozdro.. TK
Sorry - mialo byc pod postem natretnego akwyzytora.
TK
Następne wpisy z tego wątku
- 10.11.14 13:59 Kris
- 10.11.14 14:00 Maniek4
- 10.11.14 14:11 Maniek4
- 10.11.14 14:28 slavo65
- 10.11.14 14:30 Maniek4
- 10.11.14 14:35 masti
- 10.11.14 14:37 Kris
- 10.11.14 14:41 Myjk
- 10.11.14 14:59 k...@g...com
- 10.11.14 16:06 Maniek4
- 10.11.14 16:08 Maniek4
- 10.11.14 16:40 Adam
- 10.11.14 17:16 quent
- 10.11.14 22:05 slavo65
- 10.11.14 22:21 slavo65
Najnowsze wątki z tej grupy
- Listwa przypodłogowa pod kominek
- Czy ołowiane perowsiki, drukowane na folii to był fake ?
- Zakaz używania Kreta
- Tajemnica estakady w Chorzowie ujawniona
- Chorzów chce wyburzyć estakadę, ale ma tylko 1.ekspertyzę
- Domy w Japonii za 3000 zł
- Miliony tanich, opuszczonych domów w Japonii
- Reczne ubijanie pod chodnik
- Dom, mieszkanie w którym ktoś zmarł to dom toksyczny, nieczysty i nie wolno w nim zamieszkać
- Alternatywni dostawcy prądu
- Czujniki czadu, dymu w domach, nie wykrywaj?��������������� gazu
- Piec hybrydowy
- https://stolenhistory.net/threads/19th-century-radium-heating-systems.1452/
- Pojemnik z radem jako ogrzewacz do stóp
- Nowość sprzed lat - Kominki opalane radem
Najnowsze wątki
- 2025-06-21 Listwa przypodłogowa pod kominek
- 2025-06-19 Czy ołowiane perowsiki, drukowane na folii to był fake ?
- 2025-06-18 Zakaz używania Kreta
- 2025-06-04 Tajemnica estakady w Chorzowie ujawniona
- 2025-06-03 Chorzów chce wyburzyć estakadę, ale ma tylko 1.ekspertyzę
- 2025-06-03 Domy w Japonii za 3000 zł
- 2025-05-24 Miliony tanich, opuszczonych domów w Japonii
- 2025-05-24 Reczne ubijanie pod chodnik
- 2025-05-24 Dom, mieszkanie w którym ktoś zmarł to dom toksyczny, nieczysty i nie wolno w nim zamieszkać
- 2025-05-21 Alternatywni dostawcy prądu
- 2025-05-21 Czujniki czadu, dymu w domach, nie wykrywaj?��������������� gazu
- 2025-05-21 Piec hybrydowy
- 2025-05-21 https://stolenhistory.net/threads/19th-century-radium-heating-systems.1452/
- 2025-05-20 Pojemnik z radem jako ogrzewacz do stóp
- 2025-05-20 Nowość sprzed lat - Kominki opalane radem