eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.misc.budowanieSztuka łączenia blatów kuchennychRe: Sztuka łączenia blatów kuchennych
  • Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!newsfeed.pionier.net.pl!2.eu.feeder.erj
    e.net!feeder.erje.net!news.uzoreto.com!aioe.org!peer01.ams4!peer.am4.highwinds-
    media.com!news.highwinds-media.com!newsfeed.neostrada.pl!unt-exc-01.news.neostr
    ada.pl!unt-spo-b-01.news.neostrada.pl!news.neostrada.pl.POSTED!not-for-mail
    From: ąćęłńóśźż <...@...pl>
    Newsgroups: pl.misc.budowanie
    References: <a...@n...neostrada.pl>
    <rmm850$1ipic$1@portraits.wsisiz.edu.pl>
    In-Reply-To: <rmm850$1ipic$1@portraits.wsisiz.edu.pl>
    Subject: Re: Sztuka łączenia blatów kuchennych
    Date: Tue, 20 Oct 2020 18:38:15 +0200
    MIME-Version: 1.0
    Content-Type: text/plain; format=flowed; charset="utf-8"; reply-type=response
    Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
    X-Priority: 3
    X-MSMail-Priority: Normal
    Importance: Normal
    X-Newsreader: Microsoft Windows Live Mail 16.4.3528.331
    X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V16.4.3528.331
    Lines: 11
    Message-ID: <5f8f1279$0$11914$65785112@news.neostrada.pl>
    Organization: Telekomunikacja Polska
    NNTP-Posting-Host: 31.178.173.50
    X-Trace: 1603211897 unt-rea-a-01.news.neostrada.pl 11914 31.178.173.50:49956
    X-Complaints-To: a...@n...neostrada.pl
    X-Received-Bytes: 1456
    X-Received-Body-CRC: 2844570043
    Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.misc.budowanie:567434
    [ ukryj nagłówki ]

    Nie, ponieważ silikon nie jest szczelny, a ma raczej strukturę bardzo gęstego
    spaghetti.
    Jeśli już to stosowałbym poliuretan.


    -----
    > cięte płyta smarowana jest tylko silikonem i tak sklejane czoło.
    > I teraz główne pytanie: czy to jest zgodne ze sztuką i czy tak się to robi?

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1