eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.misc.budowanieZaciaganie/wyrownywanie wylanej plytyRe: Zaciaganie/wyrownywanie wylanej plyty
  • Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail
    From: Maciek <d...@p...onet.pl>
    Newsgroups: pl.misc.budowanie
    Subject: Re: Zaciaganie/wyrownywanie wylanej plyty
    Date: Sun, 5 Aug 2012 18:24:55 +0200
    Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl"
    Lines: 17
    Message-ID: <e6s21x4bqino$.917t12957geh$.dlg@40tude.net>
    References: <1jfdy8kl5tjxh$.d7ci25ph8sdx.dlg@40tude.net>
    <472j19t7648q$.1i14xtrc9tg0w$.dlg@40tude.net>
    <c...@b...googlegroups.com>
    <j...@4...net>
    <a...@m...googlegroups.com>
    <10busved3gpqv.1xzzw4sx4017s$.dlg@40tude.net>
    <7...@w...googlegroups.com>
    NNTP-Posting-Host: 91.123.176.51
    Mime-Version: 1.0
    Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2"
    Content-Transfer-Encoding: 8bit
    X-Trace: inews.gazeta.pl 1344183861 19303 91.123.176.51 (5 Aug 2012 16:24:21 GMT)
    X-Complaints-To: u...@a...pl
    NNTP-Posting-Date: Sun, 5 Aug 2012 16:24:21 +0000 (UTC)
    X-User: docktor_news
    User-Agent: 40tude_Dialog/2.0.15.1pl
    Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.misc.budowanie:456238
    [ ukryj nagłówki ]

    Dnia Sun, 5 Aug 2012 06:25:58 -0700 (PDT), Marek napisał(a):

    > Warunkiem gladkiej, rownej powierzchni, jest stosowanie
    > drobnoziarnistego kruszywa, oraz, jak najbardziej plynnej zaprawy.

    Zaraz - wszystkie zrodla, jakie znam, podaja, ze beton do takich elementow
    jak schody zewnetrzne powinien miec konsystencje plastyczna. O ile sie nie
    myle plynna masa bedzie miec slaba odpornosc na mroz i pekanie.

    Nawet tradycyjne wylewki we wnetrzach robi sie z masy o konsystencji
    wilgotnej ziemi....

    --
    Maciek

    Karkulowsiał zwartusiał
    Ratuwsianku Maciuwsio

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1