eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.misc.budowanieSztuka łączenia blatów kuchennych › Re: Sztuka łączenia blatów kuchennych
  • Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!newsfeed.pionier.net.pl!2.eu.feeder.erj
    e.net!feeder.erje.net!news.etla.org!news.uzoreto.com!eternal-september.org!feed
    er.eternal-september.org!reader02.eternal-september.org!.POSTED!not-for-mail
    From: Mateusz Bogusz <m...@o...pl>
    Newsgroups: pl.misc.budowanie
    Subject: Re: Sztuka łączenia blatów kuchennych
    Date: Mon, 26 Oct 2020 20:18:42 +0100
    Organization: A noiseless patient Spider
    Lines: 10
    Message-ID: <rn77ei$sad$1@dont-email.me>
    References: <a...@n...neostrada.pl>
    <rn23gm$d4b$1$Janusz@news.chmurka.net>
    <1...@4...net>
    <X...@1...0.0.1>
    Mime-Version: 1.0
    Content-Type: text/plain; charset=UTF-8; format=flowed
    Content-Transfer-Encoding: 8bit
    Injection-Date: Mon, 26 Oct 2020 19:18:42 -0000 (UTC)
    Injection-Info: reader02.eternal-september.org;
    posting-host="397a734b247fda83b75cb75cd6b7f9fb";
    logging-data="29005";
    mail-complaints-to="a...@e...org";
    posting-account="U2FsdGVkX1+Kw+po0l2IcmHrUOE+q5zu"
    User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:83.0) Gecko/20100101
    Thunderbird/83.0
    Cancel-Lock: sha1:lBV9pRKpvBsUzaJkKChjj2d2iu8=
    In-Reply-To: <X...@1...0.0.1>
    Content-Language: pl
    Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.misc.budowanie:567641
    [ ukryj nagłówki ]

    On 26.10.2020 12:59, Budzik wrote:
    > Z czego zrobic zeby było dobrze?

    Konglomerat (kruszony kamień w żywicy epoksydowej) wydaje się dobry.
    Wytrzymały na wodę, zimo, gorąco, da się łatwo polerować. Od biedy można
    zrobić samemu, ktoś polecał tutaj nawet z dodatkiem cementu ;-)

    --
    Pozdrawiam,
    Mateusz Bogusz

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1