eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.misc.budowanieZamknięcie kuchni › Re: Zamknięcie kuchni
  • Data: 2018-12-06 08:38:33
    Temat: Re: Zamknięcie kuchni
    Od: Kris <k...@g...com> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    W dniu środa, 5 grudnia 2018 21:07:06 UTC+1 użytkownik Maciek napisał:
    > Czy ktoś ćwiczył zamykanie/odcinanie od reszty domu kuchni w sposób inny
    > niż wymurowanie ściany?
    > Powiesiłbym za jaja tego, kto rozprowagował otwarte kuchnie. Siebie zaraz
    > obok, za to, że się zgodziłem.

    Mieliśmy w projekcie otwarta kuchnię i zamknąć ją zdecydowaliśmy się dopiero na
    etapie budowy. Joz były ściany pomurowane, dach i okna jak z żoną doszliśmy do
    wniosku że otwarta kuchnia to pomyłka. Na szczęście wykonawca nie robił problemu z
    domurowaniem dwóch ścian
    I od wtedy do teraz(a to już 10 lat)nie żałujemy tej decyzji.
    U nas kuchnia nie służy do dekoracji tylko jest używana bardzo intensywnie- na
    mieście jadamy sporadycznie, suchą karmą tez się nie odżywiamy. Systematycznie
    pieczemy ciasta itp, gotujemy jakieś dodatkowe potrawy poza śniadaniem, obiadem i
    kolacją, sami robimy wędliny, ser itp więc otwarta kuchnia u nas to by była porażka

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1