eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.rec.domdo mielenia i szatkowania › Re: do mielenia i szatkowania
  • Data: 2010-08-14 20:48:52
    Temat: Re: do mielenia i szatkowania
    Od: "Panslavista" <p...@i...pl> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]


    "Jan Werbiński" <j...@t...bez.mai.la> wrote in message
    news:4c66e42e$0$20999$65785112@news.neostrada.pl...
    > Użytkownik "Panslavista" <p...@i...pl> napisał w wiadomości
    > news:4c66e270$0$27043$65785112@news.neostrada.pl...
    >> "Jan Werbiński" <j...@t...bez.mai.la> wrote in message
    >> news:4c66ddbb$0$22813$65785112@news.neostrada.pl...
    >>
    >> Na chleb z automatu, a nawet na dwa, wystarczy mąka zrobiona śrutownikiem
    >> żarnowym (http://www.browamator.pl). Część ziarna czy nawet śruty można
    >
    > Wydaje mi się, że jak zwykle bredzisz.
    >
    > Śrutownik na tej stronie kosztuje 1200 zł, czyli o 300 więcej niż koszt
    > porządnego młynka z wysyłką do Polski. Mąki z młynka nie trzeba poprawiać
    > Zelmerem.
    >
    > Idź i nie opowiadaj głupot więcej...

    Nie jesteś zbyt rozgarnięty. Śrutownik na korbkę wielkosci ręcznej
    maszynki do mielenia mięsa powinien wystarczyć, a Zelmer do drobnych frakcji
    mąki, ewentualnie do małych ilości nasion.
    W zasadzie do pełnoziarnistego chleba wystarczy sam śrutownik. Mam
    taki - zupełnie jak Porkerta, tyle, że zbiornik z aluminium, a nie z
    nierdzewki.
    Przykład: http://piwodziej.pl/index.php?products=product&prod_
    id=136


Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1