eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.rec.domGarnek do gotowania ryzu (elektryczny) › Re: Garnek do gotowania ryzu (elektryczny)
  • Data: 2009-04-30 23:09:06
    Temat: Re: Garnek do gotowania ryzu (elektryczny)
    Od: Adam Foton <u...@g...comk> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    > Ma ktos moze sposob na to, aby uniknac przypalania sie ryzu na spodzie
    > garnka? Przy kazdym rodzaju powstaje cieniutka przypalona warstwa
    > ryzu. Schodzi ona bez problemu jako cienki placek.

    Co daje taki garnek ?

    Do przypalajacych sie dan, a zwlaszcza odgrzewajac czy nie majac za
    wiele czasu do pilnowania stosuje garnek do gotowania mleka. Podwojna
    scianka, w srodku woda, gwizdek daje znac ze gotuje sie.

    Chociaz mam pomysl na wlasne rozwiazanie. Zamiast wody ciecz o wyzszej
    temp. wrzenia, szybszy mechanizm napelniania lazni, mycia, timer,
    czujnik kipienia, ustawianie temp., pelna elektryka :)

    AF

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1