eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.misc.budowanieJak nie zasyfić kuchni czyli przetwory w pomieszczeniu gospodarczym.Re: Jak nie zasyfić kuchni czyli przetwory w pomieszczeniu gospodarczym.
  • Data: 2012-01-12 07:12:18
    Temat: Re: Jak nie zasyfić kuchni czyli przetwory w pomieszczeniu gospodarczym.
    Od: "4CX250" <t...@p...ornet.pl> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]


    Użytkownik "Bartek" <bk*n@v.atonet.pl> napisał w wiadomości
    news:jekl75$j4$1@inews.gazeta.pl...
    > Ja jednak polecam małą gazową. W październiku w sobotę wyłączyli mi prąd
    > (zgodnie z zapowiedzią) na ok. 6 godzin. Prawie oszalałem usiłując zdobyć
    > wrzątek na kawę. Ostatecznie znalazłem kartusz turystyczny i maleńką
    > kuchenkę z którą kiedyś szlajałem się po górach.
    U mnie w roku przynajmniej 3-4 razy takie długie.wyłączenia się zdarzają. Na
    tą okoliczność mam właśnie turystyczną na kartusze.
    Nie chcę kuchenki gazowej, nawet małej dwupalnikowej. Jest to nieporęczna i
    tak duża, jak chcesz schować to trzeba by wąż na szybkozłączce dorobić co
    podraża całość znacznie. No i schować też gorzej niż małą indukcyjną.

    > Gdybym miał małą kuchenkę gazową, nie byłoby problemu. Zwłaszcza, że w
    > kotłowni przygotowałem na nią miejsce i przyłącze gazu.
    No ja akurat mam w kuchni przygotowane podejście. Teraz jest zakorkowane.


    Marek

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1