eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.rec.ogrodyCzomber › Re: Czomber
  • Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!news.nask.pl!news.nask.org.pl!news.inte
    rnetia.pl!not-for-mail
    From: Tadeusz Smal <s...@s...pl>
    Newsgroups: pl.rec.ogrody
    Subject: Re: Czomber
    Date: Sun, 22 Jan 2012 23:31:27 +0100
    Organization: Netia S.A.
    Lines: 17
    Message-ID: <jfi2pq$43d$1@mx1.internetia.pl>
    References: <jfgr41$23p$1@inews.gazeta.pl>
    <1...@4...net>
    Reply-To: s...@s...pl
    NNTP-Posting-Host: 77-255-30-245.adsl.inetia.pl
    Mime-Version: 1.0
    Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2; format=flowed
    Content-Transfer-Encoding: 8bit
    X-Trace: mx1.internetia.pl 1327271546 4205 77.255.30.245 (22 Jan 2012 22:32:26 GMT)
    X-Complaints-To: a...@i...pl
    NNTP-Posting-Date: Sun, 22 Jan 2012 22:32:26 +0000 (UTC)
    In-Reply-To: <1...@4...net>
    X-Tech-Contact: u...@i...pl
    User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:9.0) Gecko/20111222 Thunderbird/9.0.1
    X-Server-Info: http://www.internetia.pl/
    Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.ogrody:233469
    [ ukryj nagłówki ]

    W dniu 2012-01-22 20:53, XL pisze:
    > Dnia Sun, 22 Jan 2012 11:15:13 +0000 (UTC), skryba napisał(a):

    >> Właśnie ją stosowałem do grillowania
    >> i potrawy z nią grillowane miały wyjątkowy smak.
    >>
    > Nie cierpię czĄbru - poza zupą fasolową.
    :)
    U nas w domu zarówno suszony nie tylko do fasolowych czy grochowych
    ale tak jak pisze powyżej Skryba do mięsa na ruszt,
    a ponadto do sosów, przysmażanych pyr czy frytek.
    Wystarczy tez dać parę zielonych na jakiś sklepowy pomidor
    czy zółty ser a kanapka zaczyna pachnieć wędliną.
    z pozdrowieniami i uśmiechami
    smal
    www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=12262
    sklep: http://trawki.pl/

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1