eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.rec.ogrodyKosiarka do krzaczorów › Re: Kosiarka do krzaczorów
  • Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!news.nask.pl!news.nask.org.pl!news.unit
    0.net!eternal-september.org!feeder.eternal-september.org!mx02.eternal-september
    .org!.POSTED!not-for-mail
    From: "Pszemol" <P...@P...com>
    Newsgroups: pl.rec.ogrody
    Subject: Re: Kosiarka do krzaczorów
    Date: Tue, 7 Jun 2016 06:42:17 -0500
    Organization: A noiseless patient Spider
    Lines: 1
    Message-ID: <nj6bv5$r5h$1@dont-email.me>
    References: <nib880$ke0$1@dont-email.me> <yqqbnq5qcsxy$.jncio9hoswmc.dlg@40tude.net>
    <niqebo$hl2$1@dont-email.me> <1...@4...net>
    <niqifd$rn6$1@dont-email.me> <1qr067up7x30d$.x67m7dai540i.dlg@40tude.net>
    <nis1rf$4lo$1@dont-email.me> <1fe4t56kflpes$.khgj1w32xrs6.dlg@40tude.net>
    <niv3b8$27b$1@dont-email.me>
    <uffeyl3l3mvi$.1d5d26zf1oqdi$.dlg@40tude.net>
    <nivhc7$74h$11@dont-email.me> <575350ff$0$657$65785112@news.neostrada.pl>
    <nivkf4$qal$1@dont-email.me> <57547f18$0$691$65785112@news.neostrada.pl>
    <nj2sq2$lbr$1@dont-email.me> <m7msuyxvwbp7$.15qa0rkacbob1.dlg@40tude.net>
    <nj3niq$4pb$1@dont-email.me> <q...@4...net>
    <nj3pil$c5c$1@dont-email.me> <1ind4mmnxlcxj$.rv2tzp6vr9e6.dlg@40tude.net>
    <nj4q0o$d89$3@dont-email.me> <j...@4...net>
    Reply-To: "Pszemol" <P...@B...com>
    Mime-Version: 1.0
    Content-Type: text/plain; format=flowed; charset="iso-8859-2"; reply-type=original
    Content-Transfer-Encoding: 8bit
    Injection-Date: Tue, 7 Jun 2016 11:42:29 -0000 (UTC)
    Injection-Info: mx02.eternal-september.org;
    posting-host="1a6d3fa4af3609ccdbd33ac7cb86c1f1";
    logging-data="27825";
    mail-complaints-to="a...@e...org";
    posting-account="U2FsdGVkX1/vN6i75YXoyBU+i3J8TP7R"
    X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V14.0.8117.416
    In-Reply-To: <j...@4...net>
    X-Newsreader: Microsoft Windows Live Mail 14.0.8117.416
    Importance: Normal
    Cancel-Lock: sha1:nAQM0irfjX5B5tRO/lAgmNA+M40=
    X-Priority: 3
    X-MSMail-Priority: Normal
    Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.ogrody:240035
    [ ukryj nagłówki ]

    "Ikselka" <i...@g...pl> wrote in message
    news:jyubcgo86grf.icc6k01ynocf.dlg@40tude.net...
    > Dnia Mon, 6 Jun 2016 16:30:00 -0500, Pszemol napisał(a):
    >
    >> Ikselka <i...@g...pl> wrote:
    >>> Dnia Mon, 6 Jun 2016 07:16:12 -0500, Pszemol napisał(a):
    >>>
    >>>> "Ikselka" <i...@g...pl> wrote in message
    >>>> news:qz7cukbc5ejd.pbx9l6jy4b61.dlg@40tude.net...
    >>>>> Dnia Mon, 6 Jun 2016 06:42:09 -0500, Pszemol napisał(a):
    >>>>>
    >>>>>> "Ikselka" <i...@g...pl> wrote in message
    >>>>>> news:m7msuyxvwbp7$.15qa0rkacbob1.dlg@40tude.net...
    >>>>>>> Dnia Sun, 5 Jun 2016 23:05:13 -0500, Pszemol napisał(a):
    >>>>>>>
    >>>>>>>> Choć różnicę w smaku ma mocnowyczuwalną.
    >>>>>>>
    >>>>>>> Dobre sobie - "w smaku". Przecież mleko UHT to bezwartościowa martwa
    >>>>>>> biomasa skoagulowanego, czyli zupełnie nieprzyswajalnego, zatem
    >>>>>>> jedynie
    >>>>>>> alegającego i stwarzającego masy gnilne w jelitach, białka.
    >>>>>>
    >>>>>> :-))))
    >>>>>> Twoje zrozumienie procesów termicznego przetwarzania żywności
    >>>>>> i jego wpływu na trawienie w organiźmie człowieka jest groteskowe...
    >>>>>>
    >>>>>> Rozumiem, że dla Ciebie jajecznica usmażona na patelni to też jest
    >>>>>> "bezwartościowa, martwa biomasa skoagulowanego i stwarzającego masy
    >>>>>> gnilna w jelitach białka"??? Ugotowane mięso też jest skoagulowane
    >>>>>> :-)))
    >>>>>>
    >>>>>> Od kiedy to skoagulowane białko nie jest przyswajalne??
    >>>>>
    >>>>> Cóż, koagulacja a koagulacja to spora różniczka. Twoje niezrozumienie
    >>>>> istoty termizacji UHT i w zw. z tym rodzaju przeprowadzonej koagulacji
    >>>>> jest
    >>>>> groteskowe i szkoda tu moich słow - kto chce, ten się dowie,
    >>>>> wystarczy,
    >>>>> jak
    >>>>> poczyta o PRZEGRZANYM białku.
    >>>>
    >>>> Kontynyuj bzdury... kontynuuj. Żenada.
    >>>> Zakop się w jeszcze większy dołek, będzie Ci się trudniej wygrzebać,
    >>>> jak wtedy z tym niskim pH zobojętnianym cukrem :-)))
    >>>
    >>> Bo Ci ceramikę przypomnę oraz parę innych Twoich popisowych dołków.
    >>>
    >>
    >> Nie rozśmieszaj mnie bo pęknę tylko podaj jakieś wiarygodne źródła tych
    >> swoich bzdur o niestrawnym mleku UHT z powodu koagulacji białka... Albo
    >> przynajmniej powiedz z którego palca je wyssałaś.
    >
    > Nie mam zamiaru przekopywać neta tylko po to, aby Twoich
    > uchatym neuronom cokolwiek udowodnić.
    > Niech żreją uchate, skoro lubią.

    Nie masz zamiaru przekopywać neta zwykle wtedy,
    gdy go właśnie przekopałaś i nic nie mogłaś znaleźć...
    W innych przypadkach przytaczasz całe hektary Googla :-)

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1