eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.rec.domNadtopiona płyta indukcyjna › Re: Nadtopiona płyta indukcyjna
  • Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!newsfeed2.atman.pl!newsfeed.atman.pl!ne
    ws.nask.pl!news.nask.org.pl!news.unit0.net!eternal-september.org!feeder.eternal
    -september.org!news.eternal-september.org!.POSTED!not-for-mail
    From: Kaczin <j...@p...interia.pl>
    Newsgroups: pl.rec.dom
    Subject: Re: Nadtopiona płyta indukcyjna
    Date: Mon, 18 Jul 2016 19:20:20 +0200
    Organization: A noiseless patient Spider
    Lines: 22
    Message-ID: <nmj34l$uob$1@dont-email.me>
    References: <5...@g...com>
    <578b887f$0$12543$65785112@news.neostrada.pl>
    <578bb096$0$12539$65785112@news.neostrada.pl>
    <nmgbo3$ide$1@dont-email.me>
    <5...@g...com>
    <nmif8p$nbc$1@dont-email.me>
    <4...@g...com>
    <nmiis6$3ki$1@dont-email.me>
    <578cd0a0$0$15203$65785112@news.neostrada.pl>
    Mime-Version: 1.0
    Content-Type: text/plain; charset=utf-8; format=flowed
    Content-Transfer-Encoding: 8bit
    Injection-Date: Mon, 18 Jul 2016 17:20:21 -0000 (UTC)
    Injection-Info: mx02.eternal-september.org;
    posting-host="daac89881b56ebf234fa20ffdce2cfdc";
    logging-data="31499";
    mail-complaints-to="a...@e...org";
    posting-account="U2FsdGVkX1/pWBE+WhLKALPr5xcPkgVC"
    User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64; rv:45.0) Gecko/20100101
    Thunderbird/45.2.0
    In-Reply-To: <578cd0a0$0$15203$65785112@news.neostrada.pl>
    Cancel-Lock: sha1:mRqm1nTBIYIWhdBYoLVezRqJXGs=
    Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.dom:142516
    [ ukryj nagłówki ]

    W dniu 18.07.2016 o 14:50, Irokez pisze:
    > W dniu 2016-07-18 o 14:42, masti pisze:
    >> Zenek Kapelinder wrote:
    >>
    >>> Majka spytaj. Temperatura mieknienia szkla borokrzemowego zaczyna sie
    >>> od 600 stC debilku. Przy 1300 to sie takie szklo wytapia w hucie.
    >>> Zwykle hartowane szklo mieknie w czterystu stopniach.
    >>
    >> i która kuchenka tyle osiąga?
    >>
    >
    > Ale w czym problem rozgrzać cienki spód gara ponad 100 stopni w piecu
    > indukcyjnym?
    >

    1. Tu mowa o kuchence indukcyjnej. NIE o piecu indukcyjnym.
    2. Żaden problem rozgrzać, nawet gruby, spód gara ponad 100 stopni.
    Wszyscy to wiedzą.
    3. Co chciałeś osiągnąć tym postem? Pokazać swoją ignorancję?

    --
    Kaczin

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1