eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.misc.budowanieSzliferka kątowa, jako stołowa › Re: Szliferka kątowa, jako stołowa
  • Data: 2018-08-16 15:18:04
    Temat: Re: Szliferka kątowa, jako stołowa
    Od: Jacek <k...@a...com> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    W dniu 16.08.2018 o 09:27, Adam pisze:
    > Się dopytam:
    > Co to znaczy "do ceramiki"?
    Na przykład: mam bagietkę porcelanową o długości 200 mm i chcę ją
    przeciąć na pół. Albo w rurze ceramicznej wyżłobić podłużny rowek na
    głębokość 0,6 - 0,8 mm aby w nim puścić drut termopary.
    Takie roboty mogę niby robić mocując obrabiany element, a szlifierkę
    trzymać w rękach, ale jest to niewygodne, a efekt pracy mało dokładny.
    Lepiej jest sobie wygodnie usiąść i manewrować elementem, a szlifierkę
    mieć zamocowaną.
    Jacek

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1