eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.misc.budowanieZamknięcie kuchniRe: Zamknięcie kuchni
  • Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!news.nask.pl!news.nask.org.pl!news.unit
    0.net!weretis.net!feeder4.news.weretis.net!proxad.net!feeder1-2.proxad.net!clea
    nfeed3-b.proxad.net!nnrp3-1.free.fr!not-for-mail
    From: Mateusz Viste <m...@n...pamietam>
    Subject: Re: Zamknięcie kuchni
    Newsgroups: pl.misc.budowanie
    References: <r1uteew9khhe$.2024ub9qqqzr.dlg@40tude.net>
    <puatua$e9q$1@news.icm.edu.pl> <puavup$oi2$1@node1.news.atman.pl>
    <pub89n$13n$1@node1.news.atman.pl>
    <1...@g...com>
    <pubaem$638$1@dont-email.me>
    <e...@g...com>
    User-Agent: Pan/0.139 (Sexual Chocolate; GIT bf56508 git://git.gnome.org/pan2)
    MIME-Version: 1.0
    Content-Type: text/plain; charset=UTF-8
    Content-Transfer-Encoding: 8bit
    Date: 06 Dec 2018 17:51:58 GMT
    Lines: 21
    Message-ID: <5c0961be$0$20328$426a74cc@news.free.fr>
    Organization: Guest of ProXad - France
    NNTP-Posting-Date: 06 Dec 2018 18:51:58 CET
    NNTP-Posting-Host: 82.64.0.151
    X-Trace: 1544118718 news-2.free.fr 20328 82.64.0.151:47036
    X-Complaints-To: a...@p...net
    Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.misc.budowanie:547829
    [ ukryj nagłówki ]

    On Thu, 06 Dec 2018 09:29:19 -0800, Zenek Kapelinder wrote:
    > Wyszla mu marna morfologia i mozna ja poprawic nie
    > jedzac miesa a lykajac tabletki jakie lekarz zapisze.

    Ciekawa alternatywa. :)

    > pewnych zasad. Mieso musi jesc kot, pies, norka itp. Czlowiek nie musi
    > bo ma dlugi uklad pokarmowy i organizm potrafi strawic i wyciagnac z
    > zarcia to co mu potrzebne, pod warunkiem ze w zarciu to bedzie.

    W tym kontekście zastanawiające jest po co ewolucja wyposażyła nas w kły
    i enzymy rozkładające tłuszcze zwierzęce. Dziwnym trafem osobniki
    pozbawione tych cech nie przetrwały by o tym opowiedzieć.

    > Tam gdzie z doskoku pracuje jest kilka kobiet nie jedzacych miesa. To
    > najlepsze laski w urzedzie i te co maja dwadziescie+ i te kolo
    > piecdziesiatki. Reszta to tluste purchle (...)

    Mówisz, że każdy kto spożywa mięso jest tłustym purchlem?

    Mateusz

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1