eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.rec.domkuchenka otwierana jak szufladaRe: kuchenka otwierana jak szuflada
  • Data: 2010-01-28 08:39:07
    Temat: Re: kuchenka otwierana jak szuflada
    Od: "Prawusek" <p...@i...pl> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]


    "mamqa" <m...@o...pl> wrote in message news:hjrgfl$9ag$1@news.onet.pl...
    > yapann pisze:
    > > "mamqa" <m...@o...pl> wrote in message news:hjotti$bdc$1@news.onet.pl...
    >
    > > a z jakiego nie ucieka / ucieka mniej? czy w bok czy w górę w
    > > tradycyjnym tyle samo trzeba uhylić na moje oko (a ciepło idzie w górę).
    >
    > Ja żeby sprawdzić patyczkiem ciasto czy podlać kurczaka muszę otworzyć
    > piekarnik na całość żeby się dostać do blachy, a piekarnik otwierany od
    > góry wystarczy troszkę uchylić, więc myślę że strata ciepła jest dużo
    > mniejsza.
    >
    > mamqa

    Straty nie są wielkie, gorzej gdy ciasto sie zaziębi. Dlatego lepiej miec
    zwykły miernik uniwersalny z możliwością pomiaru temperatury i przewód sondy
    przepuścić pomiedzy piekarnikiem a dzrwiczkami. Co więcej, sonę mozna
    umieścić w dowolnym miejscu ciasta.
    http://www.atel.com.pl/produkt.php?hash=02961
    Sama sonda (czujnik) jest to czarna kropka na końcu tego niebieskiego
    odcinka...


Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1