eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

  • Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!newsfeed2.atman.pl!newsfeed.atman.pl!.P
    OSTED!not-for-mail
    From: Maciek <d...@p...onet.pl>
    Newsgroups: pl.misc.budowanie
    Subject: Blaty kuchenne
    Date: Sun, 25 Jun 2017 19:04:32 +0200
    Organization: ATMAN - ATM S.A.
    Lines: 17
    Message-ID: <yygqth6nlhsc$.k9sj5851ais2.dlg@40tude.net>
    NNTP-Posting-Host: 91-123-176-33.gigainternet.pl
    Mime-Version: 1.0
    Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2"
    Content-Transfer-Encoding: 8bit
    X-Trace: node1.news.atman.pl 1498410271 17713 91.123.176.33 (25 Jun 2017 17:04:31
    GMT)
    X-Complaints-To: u...@a...pl
    NNTP-Posting-Date: Sun, 25 Jun 2017 17:04:31 +0000 (UTC)
    User-Agent: 40tude_Dialog/2.0.15.1pl
    X-Antivirus: Avast (VPS 170624-2, 2017-06-24), Outbound message
    X-Antivirus-Status: Clean
    Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.misc.budowanie:530245
    [ ukryj nagłówki ]


    Temat okołobudowlany. Mam w kuchni blat zrobiony tak, żeby był jednocześnie
    parapetem kuchennym. W związku z tym jest zrobiony w formie skrzynki o
    grubości 12 cm. Na rantach widać już uszkodzenia, których praktycznie nie
    da się naprawiać, bo to płyta oklejana jakimś cholerstwem.

    Zastanawiam się, jak zmienić ten blat, żeby nie musieć wymieniać szafek.
    Mógłby dać polakierowną na kolor dechę-klejonkę albo konglomerat... ale
    wszystko rozbija się o tę grubość. Podwyższenie szafek o różnicę w grubości
    nowego i starego blatu chyba odpada, bo jak to będzie wyglądało.

    Ktoś ćwiczył podobny temat?


    --
    //\/\aciek
    docktor(a)poczta.onet.pl

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1