eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

  • Data: 2018-12-29 18:05:55
    Temat: Palę bziną
    Od: Jacek <k...@a...com> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    Ostatnio palę w kominku różnymi gatunkami drewna.
    Paliłem drzewo sandałowe, korkowiec amurski, a z bardziej pospolitych
    orzech włoski i czereśnię.
    Dziś dokopałem się do drewna z bzu. Jak sądzę będzie się to nazywać
    bzina ;-)
    A co do konkretów, to nie warto składować drewna za długo. U mnie sporo
    zżarł spuszczel. Z tego, co widzę, to najbardziej smakuje mu czereśnia.
    8-letnie kawałki są już mocno zeżarte.
    Jacek

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1