eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.rec.domPiekarniki - jakie czyszczenie ? › Piekarniki - jakie czyszczenie ?
  • Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.onet.pl!news.nask.pl!news.nask.
    org.pl!newsfeed.atman.pl!not-for-mail
    From: "Piotrek" <b...@p...onet.pl>
    Newsgroups: pl.rec.dom
    Subject: Piekarniki - jakie czyszczenie ?
    Date: Fri, 25 Dec 2009 21:18:29 +0100
    Organization: ATMAN
    Lines: 16
    Message-ID: <hh359r$k41$1@node1.news.atman.pl>
    NNTP-Posting-Host: 91.193.160.243
    Mime-Version: 1.0
    Content-Type: text/plain; format=flowed; charset="iso-8859-2"; reply-type=original
    Content-Transfer-Encoding: 8bit
    X-Trace: node1.news.atman.pl 1261770875 20609 91.193.160.243 (25 Dec 2009 19:54:35
    GMT)
    X-Complaints-To: u...@a...pl
    NNTP-Posting-Date: Fri, 25 Dec 2009 19:54:35 +0000 (UTC)
    X-Priority: 3
    X-MSMail-Priority: Normal
    X-Newsreader: Microsoft Windows Mail 6.0.6002.18005
    X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.0.6002.18005
    Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.dom:116978
    [ ukryj nagłówki ]

    No cóż, żona zwaliła to na mnie - chce mieć jak najmniej problemów z
    czyszczeniem wnętrza piekarnika.
    Przeglądając ofertę producentów znalazłem takie to metody i środki
    wspomagania czyszczenia:
    - spalanie katalityczne (o dziwo jeden producent pisze o "wkładach
    katalitycznych" a inny tylko o "emalii katalitycznej" - czy to oznacza że u
    jednego ten sposób ulega zużyciu a u drugiego nie ?) - czy to to samo co
    pyroliza bo wygląda że tak ?
    - emalia ułatwiająca czyszczenie (mniej przywiera tłuszcz)
    - czyszczenie parowe, zmiekczające tłuszcz i brud

    Jakie jest najbardziej efektywne a jakie najlepiej działa na dłuższym
    dystansie (spadek efektywności metody) ?

    Piotrek

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1