eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.rec.domblacha kwasoodporna w kuchni › Re: blacha kwasoodporna w kuchni
  • Data: 2010-02-19 18:05:20
    Temat: Re: blacha kwasoodporna w kuchni
    Od: XL <i...@g...pl> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    Dnia Fri, 19 Feb 2010 08:49:32 +0100, Boombastic napisał(a):

    > Użytkownik "G." <g...@g...com> napisał w wiadomości
    > news:hlla5p$mbs$1@nemesis.news.neostrada.pl...
    >> Może macie rację, nie twierdzę, że się nagrzewa do jakiejś niebotycznej
    >> temperatury, ale też nie było wiadome co za kuchnia tam będzie stała a
    >> piekarnik kuchni gazowej ma z tyłu odprowadzający otwór spalin i to akurat
    >> z tyłu przy ścianie. Długotrwałe działanie wyższej niż normalnej
    >> (pokojowej) temperatury może (choć nie musi) spowodować przesuwanie lub
    >> odklejanie się płyty stalowej. I nie mówię tu, że to nastąpi zaraz tylko
    >> może wystąpić w najmniej oczekiwanym momencie.
    >> Teraz wiemy, że to płyta gazowa.
    >
    > A kto jeszcze używa piekarnika gazowego?

    Ba, Ty się pytaj, kto jeszcze używa piekarnika na prawdziwy ogień z drew!
    Odpowiem: JA :-)
    --

    Ikselka.

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

  • 19.02.10 18:09 XL
  • 19.02.10 19:33 krys
  • 19.02.10 19:52 sbst
  • 19.02.10 20:24 XL
  • 20.02.10 07:36 Boombastic
  • 20.02.10 17:00 XL

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1