-
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!newsfeed.pionier.net.pl!news.dialog.net.
pl!not-for-mail
From: "zs" <z...@w...pl>
Newsgroups: pl.rec.dom
Subject: Re: chleb pleśnieje zbyt szybko
Date: Fri, 8 Oct 2010 09:44:57 +0200
Organization: Dialog Net
Lines: 10
Message-ID: <i8mi5r$99l$1@news.dialog.net.pl>
References: <i8jsoq$jll$1@inews.gazeta.pl>
<4cad83ef$0$27029$65785112@news.neostrada.pl>
<i8k3ok$ck3$1@inews.gazeta.pl> <i8kgcb$rqp$1@news.onet.pl>
<i8kpmi$mbn$1@news.onet.pl>
NNTP-Posting-Host: dynamic-78-8-72-34.ssp.dialog.net.pl
X-Trace: news.dialog.net.pl 1286523899 9525 78.8.72.34 (8 Oct 2010 07:44:59 GMT)
X-Complaints-To: a...@d...net.pl
NNTP-Posting-Date: Fri, 8 Oct 2010 07:44:59 +0000 (UTC)
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.5931
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.5994
X-RFC2646: Format=Flowed; Response
X-Antivirus: avast! (VPS 101007-2, 2010-10-07), Outbound message
X-Antivirus-Status: Clean
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.dom:124442
[ ukryj nagłówki ]> Potwierdzam. Chleb żytni na zakwasie po dwóch tygodniach tylko bardziej
> się "zestala" (co mu w sumie wychodzi na dobre, bo można naprawdę cienkie
> kromki kroć). I nie mają na to wpływu różne dodatki: całe ziarno, siemię,
> orzechy czy prażona cebulka.
A moze robisz chleb na zakwasie w maszynie? Ja próbuje ale nie zawsze
wychodzi dobry. Na 10 chlebów moze 2 byly bardzo dobre. Reszta albo za
kwaśna albo nie wyrasta jak trzeba lub opada. Choć wszystkie dało się zjeść
Następne wpisy z tego wątku
- 08.10.10 16:19 Qrczak
- 11.10.10 12:10 Eneuel Leszek Ciszewski
Najnowsze wątki z tej grupy
- Solution Manual Fluid Mechanics (3rd Ed., R. Hibbeler)
- Solution Manual Programming Massively Parallel Processors : A Hands-on Approach (4th Ed., Wen-mei Hwu, David Kirk, Izzat El Hajj)
- Solution Manual Design of Smart Power Grid Renewable Energy Systems (3rd Ed., Ali Keyhani)
- Solution Manual Numerical Methods in Physics with Python (2nd Ed., Alex Gezerlis)
- Prasa do oleju na użytek domowy
- Re: Jaka ceramika łazienkowa ?
- Re: Regulacja zaworu spustowego spluczki 3/6 l (kolo)
- Re: Zerowatt zx 33 - instrukcja obslugi
- jak dotrzeć do głowicy baterii
- Kuchenka gazowa z regulacją temperatury
- Mleko w ekspresie
- Re: Solutions Manual Advanced Engineering Electromagnetics, 2nd Edition by Constantine A. Balanis
- Klejąca się jak gile z nosa rączka noży FISKARS - jak się pozbyć tej klejącej warstwy?
- BLUM Aventos HF - brak powolnego domykania
- Re: SOLUTION MANUAL:: Aircraft Structures for Engineering Students (4th Ed., T.H.G. Megson)
Najnowsze wątki
- 2024-05-19 ceny nieruchomości
- 2024-05-14 Pompa ciepla Kaisai
- 2024-05-13 Tusk zdecydowany jest zbudować nową Linię Mażinota!
- 2024-05-13 Tusk zdecydowany jest zbudować nową Linię Mażinota!
- 2024-05-10 Chess
- 2024-05-10 Vitruvian Man - parts 7-11a
- 2024-05-10 Vitruvian Man - parts 1-6
- 2024-05-09 Chcą poł. tunelem Europę z Afryką - 27km za 6GEUR
- 2024-05-08 Chess
- 2024-05-08 Vitruvian Man - parts 7-11a
- 2024-05-06 Fotowoltaika do c.w.u.
- 2024-05-05 Taki dinks do drzwi
- 2024-05-04 Bonusowe pytanie rozliczenie sie z elektrownia - fotowoltaika.
- 2024-05-02 Dlaczego energia elektryczna jest droga i cały czas drożeje
- 2024-05-02 Fotowoltaika - inwerter - jakie ficzery?