eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.rec.domnoze kuchenne - roznice › Re: noze kuchenne - roznice
  • Data: 2009-06-16 11:25:16
    Temat: Re: noze kuchenne - roznice
    Od: "Panslavista" <p...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]


    Użytkownik "Marek Dyjor" <m...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
    news:h1ag3c$30b$1@news.onet.pl...
    > Panslavista wrote:
    > > Użytkownik "Marek Dyjor" <m...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
    > > news:h193l8$lag$1@news.onet.pl...
    > >> Artur Lew wrote:
    > >>> Marek Dyjor wrote:
    > >>>> tylko że oni tych blatów nie odcinają, kupuje sie całe.
    > >>> W Liroju kolo stolarni w stojaku jest tego czasami nawet kilkanascie
    > >>> kawalkow... Przynajmniej w Rzeszowie :)
    > >>> Ludzie po prostu docinaja na miejscu blat na dlugosc...
    > >>
    > >> drewniane? czy te zwykłe syfy z wiórówki, drewniane są zwykle na
    > >> zamówienie i trzeba zapłacić za całość.
    > >
    > > W Praktikerze przycinają, w sklepach dla majsterkowiczów też. Nic też
    > > nie stoi na przeszkodzie zamówić kilka wielkości desek, niektóre
    > > rozmiary nawet w podwójnej czy potrójnej ilości - przydają się takie,
    > > gdy na jednej kroi się chleb, na innej pomidory, na kolejnej ser czy
    > > wędliny.
    >
    > blatów drewnianych kleejonych nie sprzedają na kawałki tylko w całości.
    > moizesz sobei pociąć ale zapłacić musisz za cały blat.

    Nie piszę o klejonkach oraz o blatach, mozna kupić deski i kantówkę o
    odpowiedniej szerokosci i sobie przyciąć, a nawet obrobić w/g własnego
    projektu.

    Gotowe wyroby z moich Gorlic:
    http://www.forest.gorlice.pl/deski_kuchenne.html


Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1