eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.misc.budowaniepłyta indukcyjna › Re: płyta indukcyjna
  • Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!newsfeed.pionier.net.pl!2.eu.feeder.erj
    e.net!3.eu.feeder.erje.net!feeder.erje.net!news.uzoreto.com!eternal-september.o
    rg!feeder.eternal-september.org!reader01.eternal-september.org!.POSTED!not-for-
    mail
    From: Mateusz Bogusz <m...@o...pl>
    Newsgroups: pl.misc.budowanie
    Subject: Re: płyta indukcyjna
    Date: Wed, 21 Aug 2019 21:59:16 +0200
    Organization: A noiseless patient Spider
    Lines: 8
    Message-ID: <qjk7qv$saa$1@dont-email.me>
    References: <5d524e5c$0$537$65785112@news.neostrada.pl>
    <0...@g...com>
    <qitthr$b10$1@news.icm.edu.pl>
    <b...@g...com>
    <d...@g...com>
    <qiu7nl$bo1$1@dont-email.me> <qiv35m$fmr$1@dont-email.me>
    <qj0alb$3hm$1@dont-email.me> <qj3aqp$4vv$1@dont-email.me>
    <o...@l...harvard.local>
    <o...@l...harvard.local> <qj4hpo$ub7$1@dont-email.me>
    <5d55cc99$0$15490$426a74cc@news.free.fr>
    <f...@g...com>
    <a...@g...com>
    <qjk6bo$2gp$2@dont-email.me>
    <2...@g...com>
    Mime-Version: 1.0
    Content-Type: text/plain; charset=utf-8; format=flowed
    Content-Transfer-Encoding: 8bit
    Injection-Date: Wed, 21 Aug 2019 19:59:27 -0000 (UTC)
    Injection-Info: reader02.eternal-september.org;
    posting-host="21cf3bd7bf59e3a57760f85b7786ae94";
    logging-data="29002";
    mail-complaints-to="a...@e...org";
    posting-account="U2FsdGVkX1/j18whp3bi33G8blwgN6uB"
    User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:60.0) Gecko/20100101
    Thunderbird/60.8.0
    Cancel-Lock: sha1:6miDmFCxsU3CJCwto3Hm3CAHuAE=
    In-Reply-To: <2...@g...com>
    Content-Language: pl
    Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.misc.budowanie:555032
    [ ukryj nagłówki ]

    > Zebys wiedzial ze piekarnik ktory ma dobra regulacje temperatury sie nadaje. W
    gastronomii uzywa sie powszechnie piecow konwekcyjnych. To nic innego jak duzy albo
    bardzo duzy piekarnik w ktorym mozna ustawic wiecej parametrow niz w domowym
    piekarniku. Gotowanie zup w piecach konwekcyjnych to standard.

    Ja nie polemizuje z umiejętnością wykorzystania medium, tylko z pisaniem
    że elektrony ogrzewają gorzej od węglowodorów.

    --
    Pozdrawiam,
    Mateusz Bogusz

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1