eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.rec.domspaliłem garnek, mieso zwęglone › Re: spaliłem garnek, mieso zwęglone
  • Data: 2015-05-11 21:01:55
    Temat: Re: spaliłem garnek, mieso zwęglone
    Od: k...@g...com szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    W dniu poniedziałek, 11 maja 2015 15:14:21 UTC+2 użytkownik zlotowinfo napisał:
    > zostawiłem na noc garnek z mięsem,
    > rano znalazłem w nim czarny naleśnik
    >
    > ogień nie zgasł, więc niezagazowało mnie
    > palnik mały, więc nic się wiele nie stało
    > niestety pozostał smród spalenizny
    > czy po za ciągłym wietrzeniem coś jeszcze mogę zrobić
    > tydzień minął i nadal śmierdzi

    Jak chcesz to możesz zrywać tynki i wszystko wymieniać. Jak Ci się nie chce to nic
    nie rób i za kilka kilkanaście dni się wywietrzy. Po palaczu co spalał 40 sztuk
    papierosów dziennie po miesiącu praktycznie nie było czuć że w mieszkaniu ktoś palił
    papierosy. W samochodzie po jakiś dwóch tygodniach się wywietrzyło. Profilaktycznie
    można umyć wodą z mydłem albo innym preparatem do mycia to co się daje umyć.

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1