eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

  • Data: 2012-01-22 11:15:13
    Temat: Czomber
    Od: " skryba" <s...@g...pl> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    Robi się ciepło, zima raczej w odwrocie - czas myśleć o grillowaniu w ogrodzie.
    Jakie są Wasze doświadczenia w zakresie uprawy czombru. Uwagi, podpowiedzi?
    Jeszcze kilka lat temu można było nabywać tą paczkowaną przyprawę w sklepach. Od
    kilku lat stała się niedostępna. Bywa w sklepach zielarskich. Podobnie stało się
    z popularną kiedyś przyprawą barbecue. Zna może ktoś jej skład i proporcje
    składników do samodzielnego przygotowania? Właśnie ją stosowałem do grillowania
    i potrawy z nią grillowane miały wyjątkowy smak.

    Pozdrawiam smakowicie
    skryba

    --
    Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1