eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.misc.budowanieCeny cukru › Re: Ceny cukru
  • Data: 2022-07-05 01:21:45
    Temat: Re: Ceny cukru
    Od: a a <m...@g...com> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    On Tuesday, 5 July 2022 at 01:04:04 UTC+2, LordBluzg(R)?? wrote:
    > W dniu 04.07.2022 o 23:39, Janusz pisze:
    >
    > >> Lublin
    > > Bielsko-Biała.
    > >
    > Hmm, PiSiorskie gniazda.
    >
    > Dzięx za wskazówkę, rano kupię. Coś czuję że za tydzień zabraknie :D
    > akurat mi porzeczki czerwone dojrzały i czas na winko. Mam nadzieję że
    > zdążę przed 10zł/kg.
    >
    > Będziecie znów głosować na PiS? Cukier wtedy będzie po 30zł/kg jakbyco...
    >
    > --
    > LordBluzg(R)??
    > <<<?i? ć?d?? i Putina>>>
    głosuj na Chamerykę to zamiast cukru będziesz żarł mdlący syrop glukozowo-fruktozowy.

    Jakby kto nie wiedzial, co jest przyczyną 95% przypadków cukrzycy na calym swiecie,
    to wlasnie ten syf,
    \produkowany chemicznie ze skrobi kukurydzianej, przez scukrzanie kwasem solnym,
    który rozbija cykry złożone, czyli niesłodką skrobię kukurydzianą na mdłe cukry
    proste.
    \
    Trzustka widzi obrzydliwą slodkośc 10 x silniejszą i wydala 10 x więcej insuliny aby
    ten syf zneutralizować.

    A potem, gdy pacjent pocukruje herbate cukrem buraczanym, to trzustka wykrywa niski
    poziom słodkości i nie wydziela insuliny i dlatego test wykrywa wysoki poziom
    insuliny we krwi i cukrzyki łykają insulinę

    Dlatego Hameryka zakazała importu naturalnego cukru z buraków cukrowych z Europy, bo
    oni puchną na syropie, takim brązowym, gestym, chemicznym syfie.

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1