eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.rec.domCzosne co zrobić › Re: Czosne co zrobić
  • Data: 2015-03-13 21:32:08
    Temat: Re: Czosne co zrobić
    Od: "JBP" <t...@o...pl> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    Użytkownik "Ikselka" <i...@g...pl> napisał w wiadomości
    news:1flt24q0d24jl$.ri44tumbj50a$.dlg@40tude.net...
    >
    > Do bigosu "leje" się czerwone wino, nie białe, więc szampan i owszem,
    > czemu
    > nie, ale do białych delikatnych sosów i zup, sosów deserowych (szodonowy)
    > i
    > do deserów typu owoce w winnej galarecie.

    Hmm... we Francji (i nie tylko) można nabyć szampan czerwony dobrej jakości.
    Z odpowiednimi oznaczeniami na etykiecie. Nie żadne wino musujące.
    No to - jeśli ktoś chce i stać go - może ten czerwony wlać do bigosu ? ;)

    JBP

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1