eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.rec.domblacha kwasoodporna w kuchniRe: blacha kwasoodporna w kuchni
  • Data: 2010-02-19 19:52:32
    Temat: Re: blacha kwasoodporna w kuchni
    Od: "sbst" <b...@o...pl> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]




    musisz sprawić sobie grubą stal - polecam minimum2mm, a najlepiej 3mm
    inaczej bedzie bardzo podatna na zniekształcenia termiczne

    ale i tak na długości 3m musisz sie liczyc ze zmianą +1mm na kazde 20C
    przyrostu temperatury - tak upraszczając

    silikon powinien wystarczyc, jesli masz mozliwosc podłożyć ją pod szafki
    górne będzie idealnie

    albo przymocowanie jej na mocowanie do szkła (takie z duzymi nakretkami) pod
    ktorymi mozesz wywiercic wiekszy otwor w stali aby bylo gdzie kompensowac
    naprezenia termiczne

    tylko koszt tak duzego wiertla ktore podoła nierdzewce to okolo 100pln,
    odpowiednie tarcze takze - chyba ze ktos Ci od razu to przygotuje



    efekt fajny, ale na szmacie bedziesz czesto jeździł ;)




    --


    pozdrowienia

    Sebastian
    SBST (vel basti78)

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1