eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.misc.budowanieCyrkulacja czy mały bojler w kuchni › Re: Cyrkulacja czy mały bojler w kuchni
  • Data: 2017-10-24 22:28:03
    Temat: Re: Cyrkulacja czy mały bojler w kuchni
    Od: sirapacz <n...@s...pl> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    W dniu 2017-10-24 o 17:05, Zenek Kapelinder pisze:
    > Od wielu lat uzywmy dwu litrowego podgrzewacza. Wstepnie grzeje wode do lazienki i
    kuchni. Do obydwu kranow jest z 30 centymetrow wezyka. Grzalka 300W. Sprawdza sie
    doskonale. Nastawiony jest na jakies 35-40°C
    >
    ale do tego podgrzewacza dociągasz gorącą wodę i pełni on rolę bufora
    czy po prostu jako jedyne źródło ciepłej wody?

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1