eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.misc.budowanieCyrkulacja czy mały bojler w kuchni › Re: Cyrkulacja czy mały bojler w kuchni
  • Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!wsisiz.edu.pl!.POSTED.185.15.0.152!not-
    for-mail
    From: sirapacz <n...@s...pl>
    Newsgroups: pl.misc.budowanie
    Subject: Re: Cyrkulacja czy mały bojler w kuchni
    Date: Tue, 24 Oct 2017 22:28:03 +0200
    Organization: http://www.wit.edu.pl
    Sender: g...@n...wsisiz.edu.pl
    Message-ID: <oso7tb$57h$2@portraits.wsisiz.edu.pl>
    References: <0...@g...com>
    <8...@g...com>
    Mime-Version: 1.0
    Content-Type: text/plain; charset=utf-8; format=flowed
    Content-Transfer-Encoding: 8bit
    Injection-Date: Tue, 24 Oct 2017 20:30:35 -0000 (UTC)
    Injection-Info: portraits.wsisiz.edu.pl; posting-host="185.15.0.152";
    logging-data="5361"; mail-complaints-to="a...@w...edu.pl"
    User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.3; WOW64; rv:52.0) Gecko/20100101
    Thunderbird/52.4.0
    In-Reply-To: <8...@g...com>
    Content-Language: pl
    Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.misc.budowanie:534281
    [ ukryj nagłówki ]

    W dniu 2017-10-24 o 17:05, Zenek Kapelinder pisze:
    > Od wielu lat uzywmy dwu litrowego podgrzewacza. Wstepnie grzeje wode do lazienki i
    kuchni. Do obydwu kranow jest z 30 centymetrow wezyka. Grzalka 300W. Sprawdza sie
    doskonale. Nastawiony jest na jakies 35-40°C
    >
    ale do tego podgrzewacza dociągasz gorącą wodę i pełni on rolę bufora
    czy po prostu jako jedyne źródło ciepłej wody?

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1