eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.rec.domGroch › Re: Groch
  • Data: 2015-01-21 21:51:32
    Temat: Re: Groch
    Od: Tata <k...@k...pl> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    W dniu 2015-01-21 20:02, XL pisze:
    > Dnia Wed, 21 Jan 2015 17:58:57 +0100, Tata napisał(a):
    >
    >> Groch cały łuskany moczyłem cały wieczór, noc, do południa i dzisiaj
    >> gotowałem go 1,5 godziny. Później dodawałem składniki do grochówki, cały
    >> czas gotując zupę. W sumie groch gotował się ponad 2 godziny i dalej
    >> jest twardy. Internauci piszą, że wystarczy moczyć groch
    >> kilka-kilkanaście godzin i gotować 1-1,5 godziny. Jak UGOTOWAĆ groch,
    >> żeby był miękki, a najlepiej, żeby rozgotował się?
    >>
    >
    > Skąd mialeś ten groch? - pewnie to jakaś pastewna odmiana.
    >
    Stare, kilkuletnie zapasy, kupione w sklepie spożywczym. Ale to chyba
    nie powód twardości?

    Z ukłonami
    MJ

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1