eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.rec.domJaki grill gazowy › Re: Jaki grill gazowy
  • Data: 2016-04-04 14:09:32
    Temat: Re: Jaki grill gazowy
    Od: Ikselka <i...@g...pl> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    Dnia Mon, 4 Apr 2016 00:58:23 -0700 (PDT), dsw napisał(a):

    > W dniu niedziela, 3 kwietnia 2016 21:05:33 UTC+2 użytkownik Ikselka napisał:
    >> Dnia Sun, 3 Apr 2016 08:33:11 -0700 (PDT), dsw napisał(a):
    >>
    >>> W dniu niedziela, 3 kwietnia 2016 16:44:11 UTC+2 użytkownik Ikselka napisał:
    >>>> Dnia Sun, 3 Apr 2016 06:29:16 -0700 (PDT), dsw napisał(a):
    >>>>
    >>>>> Macie może jakieś bezpośrednie, tzw codzienne doświadczenia z takimi?
    >>>>
    >>>> Codzienne grillowanie i jedzenie nadpalonego tłuszczu? - daj spokój... 3-O
    >>>
    >>> codzienność bez mięsa i tłuszczu to przegrane życie. :>
    >>
    >> Da się - na mnie przychodzi co jakiś czas wstręt do mięcha, jednak dosyć
    >> rzadko :-)
    >>
    >>> Na gazowym ciężko nadpalić.
    >>
    >> Żartujesz. Na każdym się da :-))
    >
    > Dać się da, oczywiście, nawet w mikrofali. Ale to już trzeba być specjalistą. W
    przeciwieństwie do węglowego, gdzie przypalić jest prosto.
    >
    > Ale do meritum... :)
    >
    > Głównie zastanawia mnie czyszczenie rusztu/okapacza/palników. W końcu ten wytapiany
    tłuszcz z przyprawami skapuje. Jakie problemy z tym mogą być, na co zwracać uwagę
    żeby się ustrzec przed błędami zakupu?
    >
    > Płyta lawowa - jest to element którym należy sobie zawracać gitarę czy tylko chłyt
    maketingowy?

    Wg mnie typowy chłyt. ZAWSZE i WSZYSTKO będziesz musiał jakoś czyścić -
    więc wybieraj to, co czyścić najłatwiej. Kamień/pumeks nie jest tym, co
    tygrysy lubią czyścić najbardziej...

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1