eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.rec.domUszczelnienie wędzarni. › Re: Uszczelnienie wędzarni.
  • Data: 2015-01-21 17:24:01
    Temat: Re: Uszczelnienie wędzarni.
    Od: XL <i...@g...pl> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    Dnia Wed, 21 Jan 2015 16:54:02 +0100, adam napisał(a):

    > W dniu 2015-01-21 o 15:28, XL pisze:
    >> Ludzie wędzili od tysięcy lat i dobrze im to robiło. Jak przestali i
    >> wprowadzono maczanie mięsa w chemicznych środkach, to własnie to mu
    >> zaszkodziło, bo je małmazje ze sklepu.
    >
    > Od tysięcy lat srali też do sraczy ustawionych nieopodal studni,
    > wylewali brudy do rynsztoków na ulicy, itd. Jak myślisz, dlaczego dziś
    > tak nie jest?
    >
    > Ja mam prymitywną wędzarnię, palenisko przykrywam kawałkiem blachy, i
    > widzę jak po skończonym wędzeniu dym zostawia na tej tej blasze coś
    > czarnego, oleistego, cuchnącego. Jak myślisz co to jest?

    To, co powinno. Ale na pewno nie to, co masz w sklepowych "wędlinach" :->

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1