eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.rec.domWnetrze piekarnika - emalia czy powierzchnia katalityczna? › Re: Wnetrze piekarnika - emalia czy powierzchnia katalityczna?
  • Data: 2009-10-14 10:46:56
    Temat: Re: Wnetrze piekarnika - emalia czy powierzchnia katalityczna?
    Od: ąćęłńóśźż <u...@w...eu> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    Przerabiałem katalityczną na 5 ściankach w Amice - nie do odsyfienia jakby co (a
    zawsze coś Ci się może wylać czy pęknąć i przypalić
    na powierzchni), za szorstka do wyszorowania, nic nie dawało "wypalanie" w
    maksymalnej temperaturze, śmierdziało zawsze przy każdym
    kolejnym pieczeniu, aż pozbyłem się tej szajsowatej kuchni (wówczas "pierwszy" model
    za katalogowo ponad 3 tys. zł).

    Teraz mamy katalizę tylko z tyłu Whirlpoola i da się żyć paradoksalnie spokojniej niż
    przy hiper-duper wyłożeniu ze wszystkich
    stron, sam jestem zaskoczony.
    JaC


    -----

    > ktos przerabial moze oba?

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1