eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.rec.dompłyta indukcyjna › Re: płyta indukcyjna
  • Data: 2009-01-18 02:59:36
    Temat: Re: płyta indukcyjna
    Od: Panslavista <p...@g...com> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    On 18 Sty, 01:07, Ikselka <i...@g...pl> wrote:
    > Dnia Sun, 18 Jan 2009 00:58:08 +0100, Baseciq napisał(a):
    >
    > > Dnia Sat, 17 Jan 2009 23:44:54 +0100, Ikselka napisał(a):
    >
    > >> Czytam ze zdziwieniem - ja zamiast na zegarek, patrzę na stan ryżu lub
    > >> makaronu, kiedy się one gotują ;-)
    >
    > > Nigdy nie masz tak, że masz już wszystkie dosyć, nie chce Ci się tego ryżu
    > > pilnować i po prostu go gotujesz X minut z pudełka, a na pretensje DP
    > > odpowiadasz "odwal się, gotowane tyle ile napisali na pudełku"?
    >
    > Ja mam zupełnie inaczej z racji gotowania na fajerkach głównie - zagotowuję
    > ryż, przykrywam i wstawiam do niezbyt gorącego piekarnika - siedzi tam,
    > póki sobie o nim nie przypomnę, a co, chromolę. Ale to dlatego, że lubimy
    > mięciuteńki ryż :-)

    Hy...hy, podaj tv-matołkom info, że gotowanie na sypko zależy w
    dużym stopniu od ilości wody czyli trzeba odmierzyć, a czas gotowania
    trzeba dobrać do np. ryżu - kupując jego dużą partię z jednego
    zbioru. :-)))
    A minutnik to w zasadzie do gotowania jajek na miękko...

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1