eGospodarka.pl

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.rec.domDrylownica do wisni › Re: Drylownica do wisni
  • Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!newsfeed.pionier.net.pl!2.eu.feeder.erj
    e.net!4.us.feeder.erje.net!feeder.erje.net!weretis.net!feeder6.news.weretis.net
    !news.alt.net!peer03.ams1!peer.ams1.xlned.com!news.xlned.com!peer01.ams4!peer.a
    m4.highwinds-media.com!news.highwinds-media.com!newsfeed.neostrada.pl!unt-exc-0
    2.news.neostrada.pl!unt-spo-b-01.news.neostrada.pl!news.neostrada.pl.POSTED!not
    -for-mail
    Subject: Re: Drylownica do wisni
    Newsgroups: pl.rec.dom
    References: <rgn2d8$pq4$1@news.icm.edu.pl>
    <5f2f1483$0$522$65785112@news.neostrada.pl>
    <5f2fa13d$0$17344$65785112@news.neostrada.pl>
    <5f2fecd1$0$17356$65785112@news.neostrada.pl>
    <5f3004a2$0$519$65785112@news.neostrada.pl>
    <5f300dff$0$17349$65785112@news.neostrada.pl>
    <5f3021d1$0$538$65785112@news.neostrada.pl>
    <5f303fcd$0$550$65785112@news.neostrada.pl>
    From: cef <c...@i...pl>
    Date: Sun, 9 Aug 2020 22:31:56 +0200
    User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:68.0) Gecko/20100101
    Thunderbird/68.11.0
    MIME-Version: 1.0
    In-Reply-To: <5f303fcd$0$550$65785112@news.neostrada.pl>
    Content-Type: text/plain; charset=utf-8; format=flowed
    Content-Language: pl
    Content-Transfer-Encoding: 8bit
    Lines: 18
    Message-ID: <5f305d3c$0$538$65785112@news.neostrada.pl>
    Organization: Telekomunikacja Polska
    NNTP-Posting-Host: 80.53.118.49
    X-Trace: 1597005116 unt-rea-a-02.news.neostrada.pl 538 80.53.118.49:64033
    X-Complaints-To: a...@n...neostrada.pl
    X-Received-Bytes: 2005
    X-Received-Body-CRC: 4066499772
    Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.dom:143842
    [ ukryj nagłówki ]

    W dniu 2020-08-09 o 20:26, FEniks pisze:
    > W dniu 09.08.2020 o 18:18, cef pisze:

    >> https://drive.google.com/file/d/1Nnnhn3cF8AKBdR7wWSU
    KtlHt4wPbMYic/view?usp=sharing
    >
    > Ciekawa potrawa. Czy to zapiekany krem budyniowy czy nieudana babeczka? ;)

    Tam jest spód z kruchego ze zblendowanych ciasteczek maślanych,
    masła, czekolady i może czegoś jeszcze, potem masa bardziej serowa
    niż budyniowa, jakieś jajko i cukier - a na wierzchu - już po upieczeniu
    - coś w rodzaju frużeliny z wiśni.
    Kombinacja w stosunku do oryginalnego angielskiego przepisu,
    bo żonie się też widoczek spodobał, a nie wszystkie składniki znane w
    naszej kuchni.
    Ale warto było się natrudzić.



Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1