eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.rec.domHej przetwórcy domowi i bimbrownicy egzorcyści, bierzcie to ode mnieRe: Hej przetwórcy domowi i bimbrownicy egzorcyści, bierzcie to ode mnie
  • Data: 2010-05-14 05:43:47
    Temat: Re: Hej przetwórcy domowi i bimbrownicy egzorcyści, bierzcie to ode mnie
    Od: "Misiek" <p...@o...pl> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]


    Użytkownik "Andrzej S." <A_S@nie_nie.pl> napisał w wiadomości
    news:4bec2994$1@news.home.net.pl...
    > Misiek pisze:
    >>
    >>
    >> Jaknajbardziej sie na soczek nadaje... pozniej drozdze dodac, zostawic az
    >> "przerobia" cokier (ewentualnie dolac syropu cukrowego, jesli za malo go
    >> w samych owocach), po fermentacji burzliwej zlac znad osadu, zakorkowac,
    >> zostawic na pol roku i... butelkowac :-)
    >
    > A gdzie >przepedzic< ? Nie szkoda watroby?

    PO co? ja pisalem o winie... nie o "zajzarcerze" ktory czasem po
    przepedzeniu wychodzi "nieumiejetnymj pedzaczom" hehehe

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1