eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.rec.dompieczenie chleba- problemRe: pieczenie chleba- problem
  • Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!newsfeed.pionier.net.pl!news.dialog.net
    .pl!not-for-mail
    From: ZS <a...@w...pl>
    Newsgroups: pl.rec.dom
    Subject: Re: pieczenie chleba- problem
    Date: Sun, 11 Dec 2011 10:48:44 +0100
    Organization: Dialog Net
    Lines: 6
    Message-ID: <jc1u9g$9b8$1@news.dialog.net.pl>
    References: <jc11a1$o2e$1@news.task.gda.pl> <jc1a3d$obd$1@news.icm.edu.pl>
    NNTP-Posting-Host: dynamic-87-105-236-29.ssp.dialog.net.pl
    Mime-Version: 1.0
    Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2; format=flowed
    Content-Transfer-Encoding: 8bit
    X-Trace: news.dialog.net.pl 1323596912 9576 87.105.236.29 (11 Dec 2011 09:48:32 GMT)
    X-Complaints-To: a...@d...net.pl
    NNTP-Posting-Date: Sun, 11 Dec 2011 09:48:32 +0000 (UTC)
    User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:8.0) Gecko/20111105
    Thunderbird/8.0
    In-Reply-To: <jc1a3d$obd$1@news.icm.edu.pl>
    Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.dom:131647
    [ ukryj nagłówki ]


    > Zakwasem :)
    Dokładnie. Ja robię chleb na zakwasie ale ponieważ trzymam cały czas w
    lodówce to jest bardzo słaby. Dodaję jednak 1/8 kostki drożdzy na
    wszelki wypadek i nigdy jeszcze nie upadł.

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1