eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.rec.dompieczenie chleba- problemRe: pieczenie chleba- problem
  • Data: 2011-12-11 16:18:48
    Temat: Re: pieczenie chleba- problem
    Od: Aicha <b...@t...ja> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    W dniu 2011-12-11 10:31, czeremcha pisze:

    >> Zakwasem :)
    >
    > I piekarnikiem.
    >
    > Chleb z dodatkiem maki żytniej jest dużo bardziej wilgotny. Piekę go
    > dłużej i w wyższej temperaturze. Czy maszyna na to pozwala? Nie wiem.

    Mnie i tak pierwszy wyszedł ceglany (znaczy, w kształcie i ciężkości:D).
    Ale już wiem czemu - niepotrzebnie go wyrastałam w misce i potem się
    zbiesił.

    --
    Pozdrawiam - Aicha

    Ze szkoły zostały mi tylko luki w wykształceniu
    /Oskar Kokoschka/

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1