eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.misc.budowanieSztuka łączenia blatów kuchennych › Re: Sztuka łączenia blatów kuchennych
  • Data: 2020-10-21 05:51:17
    Temat: Re: Sztuka łączenia blatów kuchennych
    Od: s...@g...com szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    W dniu wtorek, 20 października 2020 12:25:50 UTC-5 użytkownik Mateusz Bogusz napisał:
    > On 20.10.2020 12:44, Marek wrote:
    > > No i to powinno być głównym założeniem konstrukcji. Skoro nie da się
    > > upilnować, to konstrukcja _musi_ być odpowiednio wodoodporna.
    >
    > Takie konstrukcje są marmurowe

    Noooo nie. Marmur to gówno. Byle kwas ci narobi przynajmniej plam.

    > albo z innych konglomeratów. Nie sądzę

    Juz lepiej.

    > żeby ktokolwiek dawał gwarancje na papierowe blaty że nie zamokną.
    > Przecież to papier zabezpieczony jedynie cienką warstwą plastiku na około.
    >
    Dokladnie tak.

    Dlatego w restauracyjnych kuchniach sa blaty z nierdzewki. A u tych co rozumieją to
    labo konglomerat albo granit i to tez raczej ciemniejszy z odpowiednim wzorkiem na
    ktorym plam nie widac...

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1