eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.rec.domchleb pleśnieje zbyt szybko › Re: chleb pleśnieje zbyt szybko
  • Data: 2010-10-07 11:33:08
    Temat: Re: chleb pleśnieje zbyt szybko
    Od: " oli" <o...@g...SKASUJ-TO.pl> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    zlotowinfo <u...@g...pl> napisał(a):

    > upiekłem chleb
    > z żytniej, przennej, bułki tartej (nadmiary), trochę margaryny
    > nasiona lnu, dodalem tez niezbyt świeży sezam
    >
    > chcleb po 3 dniach niezbyt ładnie pachnie i robi się bardzo kleisty, który
    > składnik ma na to wplyw?
    >

    Za dużo lnu. Nie potrzeba
    bułki tartej i margaryny, za to
    drożdże i trochę mleka zsiadłego.
    \oli

    --
    Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1