eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.rec.domchleb pleśnieje zbyt szybkoRe: chleb pleśnieje zbyt szybko
  • Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail
    From: " oli" <o...@g...SKASUJ-TO.pl>
    Newsgroups: pl.rec.dom
    Subject: Re: chleb pleśnieje zbyt szybko
    Date: Thu, 7 Oct 2010 11:33:08 +0000 (UTC)
    Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl"
    Lines: 17
    Message-ID: <i8kb5k$929$1@inews.gazeta.pl>
    References: <i8jsoq$jll$1@inews.gazeta.pl>
    NNTP-Posting-Host: localhost
    Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2
    Content-Transfer-Encoding: 8bit
    X-Trace: inews.gazeta.pl 1286451188 9289 172.20.26.235 (7 Oct 2010 11:33:08 GMT)
    X-Complaints-To: u...@a...pl
    NNTP-Posting-Date: Thu, 7 Oct 2010 11:33:08 +0000 (UTC)
    X-User: oliwa.ltd
    X-Forwarded-For: 83.9.196.242
    X-Remote-IP: localhost
    Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.dom:124417
    [ ukryj nagłówki ]

    zlotowinfo <u...@g...pl> napisał(a):

    > upiekłem chleb
    > z żytniej, przennej, bułki tartej (nadmiary), trochę margaryny
    > nasiona lnu, dodalem tez niezbyt świeży sezam
    >
    > chcleb po 3 dniach niezbyt ładnie pachnie i robi się bardzo kleisty, który
    > składnik ma na to wplyw?
    >

    Za dużo lnu. Nie potrzeba
    bułki tartej i margaryny, za to
    drożdże i trochę mleka zsiadłego.
    \oli

    --
    Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1