eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.rec.dommaszynka do chleba › Re: maszynka do chleba
  • Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!wsisiz.edu.pl!newsfeed.neostrada.pl!
    atlantis.news.neostrada.pl!news.neostrada.pl!not-for-mail
    From: Tomasz Nowicki <t...@s...com>
    Newsgroups: pl.rec.dom
    Subject: Re: maszynka do chleba
    Date: Thu, 12 Feb 2009 17:43:16 +0100
    Organization: TP - http://www.tp.pl/
    Lines: 10
    Message-ID: <74cf00m460ui.1tcwa0vjdt6h5$.dlg@40tude.net>
    References: <gmvn1h$tr9$2@news.interia.pl> <gn0k6t$gsr$1@srv.cyf-kr.edu.pl>
    <gn0q5o$t6m$1@news.onet.pl> <gn11j2$6hu$1@nemesis.news.neostrada.pl>
    NNTP-Posting-Host: acpi41.neoplus.adsl.tpnet.pl
    Mime-Version: 1.0
    Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2"
    Content-Transfer-Encoding: 8bit
    X-Trace: nemesis.news.neostrada.pl 1234457516 4960 83.10.214.41 (12 Feb 2009 16:51:56
    GMT)
    X-Complaints-To: u...@n...neostrada.pl
    NNTP-Posting-Date: Thu, 12 Feb 2009 16:51:56 +0000 (UTC)
    User-Agent: 40tude_Dialog/2.0.15.1pl
    Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.dom:108259
    [ ukryj nagłówki ]

    Dnia Thu, 12 Feb 2009 12:21:07 +0100, Jan Werbiński napisał(a):

    > W piekarniku można też upiec. Taki chleb ma chrupiącą skórkę wokół, a nie
    > tylko z góry. :-)

    Ja używam maszynki do chleba i skórka jest chrupiąca nie tylko z góry, ale
    i po bokach, a nawet pod spodem. Ważne jest jakiej mąki sie używa i żeby w
    porę wyjmować chleb, a potem pozwolić mu podeschnąć na desce pod ściereczką

    T.

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1