eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.rec.domHej przetwórcy domowi i bimbrownicy egzorcyści, bierzcie to ode mnieRe: Hej przetwórcy domowi i bimbrownicy egzorcyści, bierzcie to ode mnie
  • Data: 2010-05-13 16:32:20
    Temat: Re: Hej przetwórcy domowi i bimbrownicy egzorcyści, bierzcie to ode mnie
    Od: "Andrzej S." <A_S@nie_nie.pl> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    Misiek pisze:
    >
    >
    > Jaknajbardziej sie na soczek nadaje... pozniej drozdze dodac, zostawic
    > az "przerobia" cokier (ewentualnie dolac syropu cukrowego, jesli za malo
    > go w samych owocach), po fermentacji burzliwej zlac znad osadu,
    > zakorkowac, zostawic na pol roku i... butelkowac :-)

    A gdzie >przepedzic< ? Nie szkoda watroby?
    --
    A S

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1