eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.rec.domblacha kwasoodporna w kuchniRe: blacha kwasoodporna w kuchni
  • Data: 2010-02-19 06:01:47
    Temat: Re: blacha kwasoodporna w kuchni
    Od: "G." <g...@g...com> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    Może macie rację, nie twierdzę, że się nagrzewa do jakiejś niebotycznej
    temperatury, ale też nie było wiadome co za kuchnia tam będzie stała a
    piekarnik kuchni gazowej ma z tyłu odprowadzający otwór spalin i to akurat z
    tyłu przy ścianie. Długotrwałe działanie wyższej niż normalnej (pokojowej)
    temperatury może (choć nie musi) spowodować przesuwanie lub odklejanie się
    płyty stalowej. I nie mówię tu, że to nastąpi zaraz tylko może wystąpić w
    najmniej oczekiwanym momencie.
    Teraz wiemy, że to płyta gazowa.

    ------------
    Jak nie uważałeś jak robisz, więc rób jak uważasz.

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1