eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.rec.domdo mielenia i szatkowania › Re: do mielenia i szatkowania
  • Data: 2010-08-14 20:50:08
    Temat: Re: do mielenia i szatkowania
    Od: Ikselka <i...@g...pl> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    Dnia Sat, 14 Aug 2010 22:40:08 +0200, Jan Werbiński napisał(a):

    > Użytkownik "Ikselka" <i...@g...pl> napisał w wiadomości
    > news:12ifl5qkmq2c3$.bewaidam2ua0$.dlg@40tude.net...
    >> Dnia Sat, 14 Aug 2010 20:37:18 +0200, Panslavista napisał(a):
    >>
    >>> Na chleb z automatu, a nawet na dwa, wystarczy mąka zrobiona śrutownikiem
    >>> żarnowym (http://www.browamator.pl).
    >>
    >> Jak sama nazwa wskazuje, śrutownik jest do robenia śruty, a nie mąki.
    >
    > Śruta jest bardzo dobra do napełniania łba Panslawiście, co zresztą widać po
    > jego postach.

    Użyłabym jej raczej do zatkania Ci... gęby.

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1