eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.rec.domGroch › Groch
  • Data: 2015-01-21 17:58:57
    Temat: Groch
    Od: Tata <k...@k...pl> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    Groch cały łuskany moczyłem cały wieczór, noc, do południa i dzisiaj
    gotowałem go 1,5 godziny. Później dodawałem składniki do grochówki, cały
    czas gotując zupę. W sumie groch gotował się ponad 2 godziny i dalej
    jest twardy. Internauci piszą, że wystarczy moczyć groch
    kilka-kilkanaście godzin i gotować 1-1,5 godziny. Jak UGOTOWAĆ groch,
    żeby był miękki, a najlepiej, żeby rozgotował się?

    Z poważaniem
    MJ

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

  • 21.01.15 20:02 XL
  • 21.01.15 21:51 Tata
  • 21.01.15 22:09 wolim
  • 21.01.15 22:24 XL
  • 22.01.15 09:07 Jeffrey
  • 22.01.15 11:16 Tata

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1