eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.rec.domGroch › Groch
  • Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!news.nask.pl!news.nask.org.pl!news.inte
    rnetia.pl!not-for-mail
    From: Tata <k...@k...pl>
    Newsgroups: pl.rec.dom
    Subject: Groch
    Date: Wed, 21 Jan 2015 17:58:57 +0100
    Organization: Netia S.A.
    Lines: 9
    Message-ID: <m9on53$v0e$1@mx1.internetia.pl>
    NNTP-Posting-Host: 159-205-249-104.adsl.inetia.pl
    Mime-Version: 1.0
    Content-Type: text/plain; charset=UTF-8; format=flowed
    Content-Transfer-Encoding: 8bit
    X-Trace: mx1.internetia.pl 1421860835 31758 159.205.249.104 (21 Jan 2015 17:20:35
    GMT)
    X-Complaints-To: a...@i...pl
    NNTP-Posting-Date: Wed, 21 Jan 2015 17:20:35 +0000 (UTC)
    X-Tech-Contact: u...@i...pl
    User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.2; WOW64; rv:17.0) Gecko/20130801
    Thunderbird/17.0.8
    X-Server-Info: http://www.internetia.pl/
    Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.dom:138855
    [ ukryj nagłówki ]

    Groch cały łuskany moczyłem cały wieczór, noc, do południa i dzisiaj
    gotowałem go 1,5 godziny. Później dodawałem składniki do grochówki, cały
    czas gotując zupę. W sumie groch gotował się ponad 2 godziny i dalej
    jest twardy. Internauci piszą, że wystarczy moczyć groch
    kilka-kilkanaście godzin i gotować 1-1,5 godziny. Jak UGOTOWAĆ groch,
    żeby był miękki, a najlepiej, żeby rozgotował się?

    Z poważaniem
    MJ

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

  • 21.01.15 20:02 XL
  • 21.01.15 21:51 Tata
  • 21.01.15 22:09 wolim
  • 21.01.15 22:24 XL
  • 22.01.15 09:07 Jeffrey
  • 22.01.15 11:16 Tata

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1